Voorstellen: monteur Justin

Bekend gezicht

Justin is geen onbekende bij de klanten van Autobedrijf Webbink, vijf jaar geleden kwam hij, destijds bij de oude eigenaar Berthil, stagelopen. “Na een leerzame stage ben ik BBL gaan volgen (vier dagen praktijk, dag school), na wat tegenslagen heb ik nu alles op de rit en doe in juni examen niveau 3. Daarna wil ik graag verder voor technisch specialist.”

Passie voor het vak

“Bij Werner en Christian heb ik de passie voor het vak weer teruggekregen. Zij staan altijd voor me klaar en dat voelt goed. Ik heb er veel zin in om mij verder te ontwikkelen en straks alle werkzaamheden te kunnen verrichten. En natuurlijk APK keuringen.”

Storingen, storingen…

“Ik word altijd door de jongens aangemoedigd storingen op te lossen, dat gaat mij heel goed af. Daar haal ik veel voldoening uit, zeker als een klant al tevergeefs bij een andere garage is geweest. Dat geeft echt wel een kick! Je leert heel veel van een auto als je een ingewikkelde storing oplost.”

Cursus Toyota

“Het is lastig op dit moment, maar we hebben binnenkort sinds lange tijd weer een cursus van Toyota over nieuwe technieken. Niet klassikaal maar online deze keer. Gelukkig dat het op deze manier kan, want ik wil me wel blijven ontwikkelen. Ik heb er veel zin in.”

Lui of passie

Justin woont op slechts één kilometer van zijn werk. Dan gaat hij zeker lopen of op de fiets zou je denken….. Maar nee, hij komt natuurlijk met zijn auto! Zijn passie gaat ver, zeg maar gerust ‘van dichtbij tot heel ver’. In zijn vrije tijd sleutelt Justin graag aan zijn Puch brommer en crossmotor, waarvan hij ieder boutje en moertje kent…

De klos

“Ben je monteur, dan word je ook wel eens gevraagd door familie of vrienden om te helpen. Maar het valt mee, ik sleutel alleen af en toe aan de auto van mijn zus, dat doe ik graag.”

Ons kent ons

“Bij Webbink werken we in een gezellig team, we kennen elkaar en we kennen de klanten. Alles gaat hier in goed overleg en we zorgen gewoon dat het voor elkaar komt. De klanten doen nooit moeilijk, als je alles maar in overleg doet en zegt waar je mee bezig bent!”

 

U hoort het, uw auto is in goede handen bij team Webbink. Met een vleugje humor en bakkie Twentse nuchterheid klaren zij iedere klus! Nog vragen? Bel gerust!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0546 - 642209 info@autowebbink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0546 - 642209

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×