Even voorstellen: Lisa

Werner nam in 2019 autobedrijf Webbink over. Al weer een tijdje geleden breidde Werner uit met een dame in dit mannengezelschap. Hij kent Lisa door en door, niet alleen zakelijk maar ook privé!

Hoe kan het ook anders… Lisa is zijn partner en samen hebben zij een 15 maanden oude dochter.

Werkende moeder
“Ik ben natuurlijk via Werner binnengekomen. Ik werk twee halve en een hele dag in het bedrijf mee. Onze dochter kan terecht bij opa en oma, dat is echt heerlijk.”

Wat doe je precies?
“Je kan beter vragen wat doe ik niet… Ik ben eigenlijk manusje-van-alles. Helpen met de administratie, facturen versturen, mobiliteitspassen verlengen, klanten bellen..etc. Maar ook haal ik onderdelen op bij de leverancier. En ik zorg ervoor dat alles er spik en span uitziet, op kantoor maar ook het sanitair. Daar draai ik mijn hand niet voor om. Mijn werk is dus nooit saai. Er is altijd wat te doen.”

Werk en privé gescheiden?
“Nee hoor.. de jongens weten hoe het zit… ik ben gewoon Lisa en niet ‘de vrouw van’. We behandelen elkaar allemaal als gelijke. Ik ben gewoon ‘one of the guys’. Lisa werkt graag in deze – overwegend – mannenwereld. “No nonsense, zeggen wat je doet en doen wat je zegt, daar hou ik van.”

Flexibel
“Met mijn uren kan ik flexibel omgaan, dat is heel prettig. De werkzaamheden laten dat prima toe. En met een kleintje is dat af en toe heel handig.”

Allround
Help je ook mee in de werkplaats? “Ja hoor, als het druk is help ik de jongens met autowassen en maak het interieur van de auto’s schoon. Het maakt mij niet uit, ik help graag en het is nog leuk werk ook!”

(H)echt team
“We hebben het gezellig met elkaar, het voelt als een (h)echt team, we doen het samen. En als er wat is, wordt dat gelijk besproken en afgehandeld.” Met nuchter verstand en een dosis humor werkt Lisa met veel plezier bij Team Webbink!

 

Nog vragen? Of wilt u een afspraak maken voor onderhoud of reparatie? Lisa en team Webbink staan voor u klaar!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0546 - 642209 info@autowebbink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0546 - 642209

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×