Voorstellen: John Gerrits

Zelf initiatief
Op de vraag hoe ben je binnengekomen bij Autobedrijf Webbink, was John stellig: “Ik heb gewoon de telefoon gepakt en gevraagd of er een plekje vrij was.” Het begon als bijbaantje op de zaterdag en af en toe door de week. Nu werkt hij 4 dagen bij Webbink en gaat één dag in de week naar school. Hij doet de BBL opleiding voor autotechnicus niveau 2 aan het ROC en wil daarna graag door naar niveau 4. “Ik ben pas zestien jaar en kan mij hier heel goed ontwikkelen, Cristian helpt mij vaak en dat is prettig.”

Specialisatie
Er ligt nog een wereld voor John open, als het gaat om de autotechniek. Hij weet al wel dat hij wat meer wil leren over elektrische auto’s, dat is tenslotte zijn toekomst! Hij werkt nu een half jaar in team Webbink en heeft het erg naar zijn zin. “Laat mij maar lekker sleutelen, dat doe ik het liefste!”

Vrije tijd
In zijn vrije tijd, u raadt het al, sleutelt John het liefst aan alles wat rolt… Maar hij houdt ook van een lekker potje voetbal. “Ik ben links back bij de Vroomhoopse Boys, gelukkig gaan onze wedstrijden nog door, maar dan zonder toeschouwers en dat is best even wennen. Ook jammer dat de kantine gesloten is..”

One of the guys
Voel je je het ‘jonkie’ in de groep? “Ik ben wel de jongste, maar zo word ik gelukkig niet behandeld! Ik ben gewoon ‘one of het guys’ en dat is heel prettig. Dan voel je je gewaardeerd. We zijn samen een team en zorgen dat het voor elkaar komt, elke dag weer!”

Toekomstplannen
Hoe zie je de toekomst voor je? “Ach daar ben ik (nog) niet zo mee bezig, ik werk, ga naar school en word heel fijn begeleid door Cristian. Ik werk met plezier en dat hoop ik hier nog lang te mogen doen en zou ik iets willen veranderen, dan geef ik dat gewoon aan in het team! Bij team Webbink is er altijd ruimte voor een dolletje of een goed gesprek!”

Team Webbink en John staan graag voor u klaar voor onderhoud en reparatie aan uw auto! Voor een afspraak belt u met: 0546-642209, of maak een afspraak via het online afsprakenformulier op onze site.  

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0546 - 642209 info@autowebbink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0546 - 642209

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×