Voorstellen: Cristian Foppele

Vorig jaar nam Werner Foppele Autobedrijf Webbink over. Zijn broer Cristian werkte al bij Webbink. Hoogste tijd om hem aan u voor te stellen:

Bekend gezicht
De trouwe klanten weten Cristian te vinden. Hij is een bekend gezicht bij Webbink. Als 1e monteur en diagnose expert staat hij zijn mannetje! Cristian: “Ik werk al een tijdje bij Webbink, mocht na afronding van mijn studie bij Berthil (voormalig eigenaar Webbink) beginnen. En dat doe ik ook na de overname door mijn broer Werner nog steeds met veel plezier!”

Broers met dezelfde passie
Beide broers zijn al van jongs af aan gek van auto’s. “Mijn broer is vijf jaar ouder dan ik en we delen onze passie voor auto’s en dat is best uniek! We kunnen goed samenwerken. Ik zorg dat alles goed loopt in de werkplaats en Werner zorgt voor de in- en verkoop. En als het druk is werkt hij mee in de werkplaats! De werkplaatsplanning verzorgen wij samen.”

Allround monteur
Cristian is van alle markten en merken thuis. Van onderhoud, reparatie, APK tot en met een ingewikkelde storing. “Een auto is en blijft altijd boeiend, het werk is nooit saai!”

Uitdaging
“Ik weet nog goed dat ik, toen ik 18 jaar was, een auto aan moest pakken. Het uit elkaar halen van een 10 cilinder diesel motor en weer keurig in elkaar zetten zonder onderdelen over te houden natuurlijk… dat was een enorme uitdaging. Daar heb ik heel veel van geleerd.”

Passie ook privé
Zijn passie voor auto’s stopt niet bij de werkplaatsdeur. Hij rijdt in een bijzondere Toyota Starlet. In zijn vrije tijd bouwde hij er een Celica motor in… “Een hele toffe klus, ik rij met heel veel plezier in deze unieke auto!”

Toekomst
Cristian is niet bang voor de toekomst, juist het tegenovergestelde. “Onze klantenkring breidt nog steeds uit, ook klanten die andere merken rijden weten ons te vinden. Wij servicen ieder merk en daar zijn we trots op!”

 

Neem gerust eens een kijkje in de werkplaats, Cristian en het team Webbink staan graag voor u klaar!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0546 - 642209 info@autowebbink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0546 - 642209

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×