Specialist in uitlijnen

Autobedrijf Webbink | Specialist in uitlijnen

Uitlijnen is een vak apart. Autobedrijf Webbink in Vroomshoop heeft  ervaren monteurs en beschikt over professionele apparatuur om u weer veilig de weg op de sturen!

Hoe vaak moet u uw auto uitlijnen?

Het algemene advies is uw auto ca. 1x per jaar, om de 25.000 km uit te laten lijnen of bij aankoop van nieuwe banden. Iedereen rijdt wel eens door een gat of tegen een stoeprand. En een goed uitgelijnde auto kan u veel geld besparen en zorgen voor veiligheid.

Uitlijnen in omgeving Vroomshoop

Uitlijnen is een vak apart. Autobedrijf Webbink in Vroomshoop heeft  ervaren monteurs en beschikt over professionele apparatuur om u weer veilig de weg op de sturen! Onze 3D-uitlijn apparatuur van het merk Hunter Hawkeye Elite is de beste uitlijner in de markt.

Wij  werken met 3D-uitlijnen, omdat het de meest geavanceerde manier is om uw auto uit te lijnen. Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig, trekt scheef en leidt tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage. Bij een correcte uitlijning van uw auto staan de 4 wielen loodrecht op de grond en evenwijdig van elkaar afgesteld. Een correcte uitlijning zorgt ervoor dat de banden minder snel verslijten. Ze gaan langer mee, zetten betere prestaties neer en helpen u bovendien brandstof te besparen. Het uitlijnen verbetert ook het weggedrag en de veiligheid omdat uw auto minder zal trekken of zwenken.

Kortom, wilt u uw auto laten uitlijnen en woont u in omgeving Vroomshoop, Den Ham, Westerhaar of Vriezenveen, neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

   

Stoeprand of gat in de weg

Een onjuiste afstelling van de uitlijning kan veroorzaakt worden door een gat  in de weg, een stoeprand, een vervanging van de ophanging of door een ongeval. Situaties waarmee iedere automobilist wel eens te maken krijgt. Daarom is het goed regelmatig de uitlijning van uw auto te laten controleren.

Autobedrijf Webbink: Apparatuur en vakmanschap

Ondersteltechniek zoals uitlijnen en super balanceren, vraagt veel kennis en gespecialiseerde apparatuur. Wij beschikken met de Hunter Hawkeye Elite over de meest geavanceerde 3D-uitlijn apparatuur die verkrijgbaar is.

Onze grote mate van ervaring speelt ook een belangrijke rol. Een auto die bij ons na een half uur perfect is uitgelijnd, staat bij een autobedrijf soms meer dan anderhalf uur op de brug.

Bel of mail ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Autobedrijf Webbink: Uw uitlijnspecialist voor omgeving Vroomshoop, Den Ham, Westerhaar en Vriezenveen.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0546 - 642209 info@autowebbink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0546 - 642209

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×