Justin: EV en Hybride specialist

Onderhoud nodig voor uw hybride of elektrische auto? Wij zijn gecertificeerd EV en Hybride specialist! Alles wat uw auto nodig heeft vindt u bij ons onder één dak! Maak een afspraak en ervaar onze service!

EV en Hybride specialist

We zijn trots u te melden dat ons dienstenpakket is uitgebreid! Ook met uw hybride of elektrische auto komt u gewoon bij ons langs. Het onderhoud kunt u met een gerust hart overlaten aan Justin, onze EV en Hybride specialist! Alle benodigde certificaten zijn aanwezig.

Vak apart!

Het onderhouden van elektrische auto’s is een vak apart! Compleet anders als het onderhoud aan benzine- of dieselmotoren. Veel kennis is nodig om veilig te kunnen en mogen werken aan hybride voertuigen omdat je natuurlijk werkt met elektriciteit! Deze nieuwe manier van rijden is de toekomst. Naast de behaalde certificaten hebben we alle diagnose- en meetapparatuur in huis. We zijn voorbereid om hybride en compleet elektrische auto’s te onderhouden en repareren.

Onderhoud

Een elektrische auto heeft minder bewegende en dus slijtbare, onderdelen. Bij ons kunt u terecht voor een inspectieservicebeurt, elke twee jaar of 30.000 kilometer. Naast het vervangen van een interieurfilter en het vervangen van remvloeistof moeten natuurlijk ook remmen, banden, ruitenwissers en lampen regelmatig gecontroleerd worden. De wettelijk verplichte APK is gelijk aan het schema van een brandstofauto.

Toekomst

In het Klimaatakkoord is afgesproken dat er vanaf 2030 enkel nog elektrische auto’s nieuw worden verkocht. Dan rijden er zo’n 2,5 miljoen elektrische auto’s en zijn er 1,7 miljoen laadpunten nodig.

Alles onder één dak!

Welke auto u ook rijdt – benzine, diesel, hybride of elektrisch – u bent van harte welkom! Voor service en onderhoud, wasserette, tankstation, verzekeringen of financiering of een gebruikte auto.

 

Ons team is klaar voor de toekomst! Maak een afspraak, of kom eens langs in onze werkplaats.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0546 - 642209 info@autowebbink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0546 - 642209

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×