Even voorstellen: Werner Foppele

Hoe gaan de zaken na de overname?

“Goed! In het begin weet je natuurlijk niet wat je allemaal kunt verwachten, maar het is heel goed uitgepakt. Mijn broer Cristian werkte hier al, inmiddels hebben we een heel fijn team waar we trots op zijn.

Wat is er veranderd?

Ik mag wel zeggen dat we de klanten altijd goed op de hoogte houden. Afspraken nakomen en mocht dat door calamiteiten niet lukken, altijd de klant bellen met een oplossing. Ook vind ik het belangrijk te kijken naar details. Even de auto wassen, de puntjes op de i zetten voordat je een auto weer meegeeft aan een klant. En dat wordt zeker gewaardeerd.

Vertrouwen

Als teamleider moet je wel je kop erbij houden. Je bent verantwoordelijk dat alles op rolletjes loopt. Ik werk vanuit een bepaalde visie en wil ook graag dat mijn team zich daaraan houdt. Hierbij staat de klant voorop. Vertrouwen uitstralen naar de klanten, daar heb ik veel voor over.

Alleskunner

Natuurlijk werk ik ook mee in de werkplaats als het te druk is voor de jongens. Maar ik hou me ook bezig met veel andere zaken. ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ is mijn motto. Je team stimuleren, bijscholen en zorgen aan het einde van de dag dat iedereen tevreden naar huis gaat. Daar draait het om. En dat werkt!

Hecht team

Ook onderhouden we voor diverse fleetowners de monteursbussen. Je weet dat je dan moet zorgen dat alles pico bello in orde is. Ons team begrijpt dat en zorgt ervoor, ook al moeten ze dan tot in de avond door… Ze zorgen met elkaar dat het voor elkaar komt. Het is erg fijn dat je 100% kunt vertrouwen op je team.

Kop vol

Natuurlijk heb je de kop wel eens vol en dan is het heel prettig om thuis even stoom af te blazen. Lisa werkt ook mee in de zaak en weet wat er speelt. We hebben aan een half woord genoeg, dat is erg prettig! Je moet goed kunnen schakelen en flexibel zijn. Balans vinden tussen werk en privé is soms een uitdaging. Gelukkig begrijpt Lisa dat!

Toekomst

Op dit moment zijn we druk bezig met up-to-date blijven. De techniek staat nooit stil. Samen volgen we trainingen om nu en ook in de toekomst voorbereid te zijn. Denk aan hybride, elektrische en waterstof auto’s. Het is belangrijk dat we altijd door kunnen. Op onze donders mooie locatie gaat dat zeker lukken.”

 

Nog vragen? Of wilt u een afspraak maken voor onderhoud of reparatie? Werner en zijn team staan voor u klaar!

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0546 - 642209 info@autowebbink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0546 - 642209

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×