Autobedrijf Webbink

Tonnendijk 12-16
7681 BN Vroomshoop
Tel: +31(0546)-642209     
info@autowebbink.nl 

  

Ga naar de route pagina

Actueel

Win een Toyota Aygo van VETOS bij Shoeby

Lees verder

VETOS Nieuwsbrief

APK-herinnering

APK-herinnering via de VETOS ontvangen ? 

check nummer

Occasion Uitgelicht: Toyota (Corolla) Verso

Waarom Corolla tussen haakjes staat? Tja, we hopen er twee vliegen in één klap mee te vangen. Want de auto die zijn carrière in 2004 als Toyota Corolla Verso begon, ging vanaf 2007 verder als Toyota Verso. Wij noemen ‘m hierna gewoon Verso. Ook al is deze veel minder gewoon dan hij lijkt.


De Toyota Verso is van het type ‘stille wateren hebben diepe gronden’. Want de auto die oogt alsof hij puur en alleen ten dienste staat van het zo geriefelijk mogelijk transporteren van twee tot en met zeven inzittenden, is ook een getalenteerde rij-machine. En daarvan kan optimaal worden genoten wanneer de Verso slechts één persoon hoeft te vervoeren: zijn stil genietende baasje. Rijplezier is er nu eenmaal volop bij de auto’s van Toyota - dat kan niet vaak genoeg gezegd worden!

Hightech
Het onderstel van de Verso is aan de stevige kant. Een probleem voor uw gezin? Integendeel: een stel stevige dempers houdt de auto mooi stabiel en dat is een effectief middel tegen misselijkheid van kinderen, huisdieren en andere passagiers. Onder de motorkap ligt zonder uitzondering een vinnige, hightech benzine- of dieselmotor. Heel belangrijk, want alleen met een sterke motor kan papa zich vlot genoeg uit de voeten maken wanneer er zich een gevaarlijke verkeerssituatie voordoet. Gas - en hij gáát!

Dynamische alleskunner
Hoe uitstekend de dynamische eigenschappen van de Toyota Verso ook mogen zijn, ze staan bij een ruime gezinsauto als deze altijd in de schaduw van zijn meest praktische eigenschap. En die laat zich omschrijven als twee of drie flexibel in te delen zitrijen achterin, met in totaal vijf of zeven stoelen die zich uiterst gemakkelijk laten neerklappen, zodat ter plaatse desgewenst een geweldige balzaal ontstaat.

Tel daarbij het dak, dat zich iets hoger boven het wegdek bevindt dan bij een doorsnee sedan of hatchback, en het mag duidelijk zijn dat de Toyota Verso aangenaam ruim is. En dat allemaal zonder dat je dit er aan de buitenkant aan af ziet. De Toyota Verso is het tegendeel van het traditionele bakbeest. Een handzame en (niet verder vertellen!) ronduit dynamische alleskunner. 

Autobedrijf Webbink heet u van harte welkom om u al haar occasions te tonen, waaronder natuurlijk ook de Toyota (Corolla) Verso!